mt_ignore:open dag

Zaterdag 1 april houdt LTC Brunssum haar Open Dag. De activiteiten starten om 11.00 uur. Het einde is voorzien om 17.00 uur.

We hebben deze dag een vol programma voor u samengesteld.  Wat hebben wij u te bieden?

• Om 10.00 uur starten de eerste finale wedstrijden voor de Clubkampioenschappen jeugd en senioren
  • Om 11.00 uur start het officiele Open Dag programma.
  • Van 13.00 uur - 14.00 is er een clinic voor eigen leden. Tijdens deze clinic kan kennis gemaakt worden met onze trainers.
  • Om 14.00 uur starten de World tour wedstrijden
  • Van 14.30 uur - 17.00 uur is er een inlooptraining voor niet-leden.  Hier kunt u gratis kennis maken met de tennissport en/of onze trainers.

De clinics worden verzorgd door onze trainers Stefan en Andreea Ehritt-Vanc.

Uiteraard staat het park die dag ook tot uw beschikking om zelf actief te zijn en wedstrijdjes te spelen. Van 11.00 uur tot 17.00 uur zijn bestuursleden aanwezig om u de benodige informatie te geven. Mensen die zich tijdens de Open Dag aanmelden als nieuw lid betalen geen inschrijfgeld.

Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Er zijn clubactiviteiten, competities en toernooien voor alle niveaus en je bent nooit te oud om te starten. Zeven dagen per week op de baan of één keer? Overdag of ’s avonds? Competitie spelen of recreatief tennissen? Het kan allemaal! En gezond is het ook nog!!