mt_ignore:open dag

Op de Open dag was er een clinic, door Andreaa en Stephan Ehritt georganiseerd, voor schoolgaande kinderen. Helaas heel weinig respons.
Van 14-15 uur was er een clinic voor onze jeugd.
Heel goed bezocht en met een viertal nieuwe leden, die kennis kwamen maken met hun nieuwe ploegmaatjes.
Tussendoor waren de finales van de clubkampioenschappen, met veel toeschouwers en een prachtig weer.
Als mede organisator wil ik IEDEREEN bedanken, die mij de afgelopen week heeft meegeholpen , om , en dan spreek ik namens zeer velen, van een zeer geslaagde week te spreken.
Een speciaal woord van dank gaat naar bakker Hagedoren voor het sponsoren van de overheerlijke vlaaien en naar de fam. Caggiula, die spontaan een springkussen ( waar veel gebruik van is gemaakt ) te plaatsen. Hartelijk bedankt.
Van Marianne Kloprogge heb ik vernomen, dat het terras tot ver na de prijsuitreikingen goed bezet is geweest en het al bijna donker was voor dat de laatsten naar huis zijn gegaan. Kortom. Je hebt wat gemist, als je er niet bij was.

A.s. zaterdag 14 april staat het volgende evenement voor de deur.
Vanaf 13 uur organiseert de KNLTB op ons tenniscomplex een evenement voor alle kinderen van 6-12 jaar.
Wij zijn 1 van de 20 verenigingen in Nederland, die deze Tour met de bond mogen mee organiseren
Tussen 30-100 kinderen gaan dan deelnemen aan deze clinic.
Wedstrijdjes, tennisspelletjes, snelheidsmeter, leuke prijzen etc. staan er op het programma.
De fam. Caggiula gaat pro deo weer een springkussen plaatsen. Wederom hartelijk bedankt Pascal en Loek.
Op verzoek van de bond zoeken wij een zestal vrijwilligers, die van 13-15.30 mee willen helpen om er samen een geslaagd evenement van te maken.
Tot ziens op zaterdag 14 april om 13 uur.