In memoriam : Rudy Posma

memoriam rudy posma 2Enkele weken geleden bereikte ons het droeve bericht, dat Rudy Posma totaal onverwachts is overleden. Hij is slechts 63 jaar geworden. Tijdens een van zijn trektochten met de camper door Canada werd hij getroffen door een hartstilstand. Rudy was op weg naar zijn zus Kiki in Kelowna (Canada). Daar zou hij op zaterdag 17 juni zijn aangekomen. Uiteindelijk heeft men Rudy de daaropvolgende dinsdag gevonden. Hij werd aangetroffen nog zittend in zijn camper midden tussen zijn vissersspullen.

 

 

Indeling KNLTB Voorjaarscompetitie 1 maart bekend

competitie---jongens-aan-het-netNog iets meer dan twee maanden en dan is het zover: de leukste periode van het tennisseizoen breekt weer aan. Vanaf 6 april sta jij samen met je team op de baan voor de KNLTB Voorjaarscompetitie. Ben je er helemaal klaar voor?
De KNLTB legt momenteel de laatste hand aan de indeling en publiceert deze woensdag 1 maart online. Ben je benieuwd welke teams je gaat treffen? Houd dan deze dag onze site en social media goed in de gaten.

 

Aanmelden najaarscompetitie 2017

NajaarscompetitieEr kan weer ingeschreven worden voor de najaarscompetitie 2017

De KNLTB stelt een uiterste aanleverdatum van 1 Juni 2017. De inschrijvingen kunnen wederom ingeleverd worden bij Jean Tillemans. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Doe dat voor 27 mei zodat Jean tijd heeft om de aanmeldingen te verwerken.

De bijdrage dient vooraf per team voldaan te worden uiterlijk 1 Juni 2017 op bankrekening NL58INGB0001056955 onder vermelding van Najaars- Competitie 2017 en teamvermelding
De bijdrage (senioren) is inclusief bondsbijdrage en ballen (Dinsdag/ Vrijdagavond/Zaterdag/ Zondag) en bedraagt 85,- euro per team.
Individueel inschrijven kan in overleg met TC waarna men de financiële afwikkeling met het betreffende team zelf regelt.

De jeugdcompetitie wordt door onze jeugd- technische commissie ingedeeld.

Voor vragen kun je terecht bij Jean Tillemans op telefoonnummer 045-5640264 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitgebreide informatie en inschrijfformulier

Speeldata najaar 2017

Nieuwe trainers Stephan en Andreea Ehritt-Vanc

level21Afgelopen najaar heeft LTC Brunssum besloten om per 1-4-2017 een samenwerking aan te gaan met trainersduo Stephan en Andreea Ehritt-Vanc.  Met Stephan en Andreea zag LTCB een unieke kans om twee specifieke clubtrainers aan onze club te kunnen binden. Trainers die niet werkzaam zijn bij andere tennisverenigingen, maar slechts 1 vereniging bedienen. Een kans ook omdat het ervaren trainers betrof die niet alleen recreatieve spelers enthousiast en kundig kunnen bedienen, maar ook prestatiegerichte spelers absoluut verder kunnen helpen in hun ontwikkeling.

Inschrijving clubkampioenschappen 2017

club1Van zaterdag 25 maart t/m zaterdag 1 april 2017 organiseren wij weer de Clubkampioenschappen Senioren.
Vanaf woensdag 1 maart is het mogelijk om je in te schrijven. Ook dit jaar kan dat alleen via het onlineformulier op www.toernooi.nl
Winterleden zijn ook van harte welkom om deel te nemen!

Clubkampioenschappen 2017

club1De clubkampioenschappen 2017 senioren en junioren zullen worden gehouden eind week 12 en de hele week 13.
Vanaf zaterdag 25 maart t/m zaterdag 1 april strijden we weer voor de kampioenstitels in de verschillende categorieën.

Op de website zullen wij vermelden wanneer inschrijving mogelijk is.  Tevens zullen wij per e-mail deze activiteit onder jullie aandacht brengen.

De organisatie is ook dit jaar weer in vertrouwde handen van Jan, Nicole & Marcel

5 Maart : Opwarmtoernooi voor de jeugd

jeugdtennisWe gaan niet opwarmen vanwege de kou maar deze dag / dit toernooi is bedoeld als eerste oefening ter voorbereiding op het nieuwe seizoen en de voorjaarscompetitie.

Bij deze de uitnodiging voor jou en je ouders om 5 maart a.s. aanwezig te zijn. De ouders ontvangen die dag de benodigde informatie van de nieuwe trainers, het wedstrijdprogramma van de voorjaarscompetitie en de informatie m.b.t. de clubkampioenschappen.

Als voorbereiding op het nieuwe seizoen, dat start op 3 april, en op de clubkampioenschappen, die zijn van 25 maart t/m 1 april, organiseren we die dag ook een opwarmtoernooi voor de leden tussen 5 en 17 jaar. Hiervoor moet je je wel nog aanmelden via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Speculaastoernooi

Na het zeer geslaagde 2e Waffeltoernooi gaan wij, op verzoek van vele kinderen en ouders, weer een onderling toernooi organiseren.
Dit toernooi gaan we het Speculaastoernooi noemen.
Op zondag 27 nov. a.s. gaat dit toernooi ( bij goed weer !! ) van 13-17 uur plaatsvinden.
Het programma is als volgt :

12.30-12.45: Aanmelden bij wedstrijdsekretariaat
12.45-13.00: Uitleg toernooireglement
13.00-14.15: 3 speelronden van elk 20 minuten
14.15-15.00: Pauze met allerlei heerlijkheden gesponsord door AH Centrum Brunssum
15.00-16.15: 3 speelronden van elk 20 minuten
16.15-16.30: Prijsuitreiking ( iedere deelnemer ontvangt een prijsje, aardigheidje )
16.30-? : Huldiging van de kampioenen Najaarscompetitie

Nieuwe trainingsprogramma's 2017

level21Zoals in het eerdere bericht vermeld zou u rond deze tijd geinfomeerd worden over de trainingen voor het zomerseizoen.
Er worden trainingen aangeboden voor zowel kids (blauw, rood, oranje, groen) als jeugd als senioren. Alle trainingen worden verzorgd door Stephan en Andreea Ehritt-Vanc. In de week van 3 april 2017 starten de eerste trainingen.

De clubtraining gaat uit van 15 trainingsweken gedurende de zomerperiode. De laatste trainingen vinden plaats in de week van 25 september, voordat in oktober de wintertrainingen van start gaan.

Waffeltoernooi

Na het succes van vorig jaar gaan we voor de 2e keer een Waffeltoernooi organiseren op zaterdag 10 sept. vanaf 13 uur (eindtijd ligt aan het aantal deelnemers ).
Het Waffeltoernooi is een toernooi voor ALLE jeugdleden van ltc Brunssum van 7-17 jaar.
Voor dit toernooi moet je wel inschrijven.
Stuur een mail uiterlijk voor 9 sept. met je naam en leeftijd naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je deelname wordt bevestigd.
Mijn vrouw Resie en Jan Jacobs zorgen voor de wafels.

Mocht er een moeder of oma zijn, die een cake of taart wil bakken, geef dit dan door aan Jan Jacobs.  Op de toernooidag omstreeks 14.30 zullen we van de lekkernijen gaan genieten.
De kantine is geopend, maar we zoeken enkele vrijwilligers, die achter de bar willen helpen.  Opgave bij Jan Jacobs of via mail.