winterlidmaatschap2Tennissen in de Winter ?

Bij LTC Brunssum kun je het hele jaar spelen! Naast een regulier lidmaatschap voor onbepaalde tijd kent LTC Brunssum het optionele 'lidmaatschap' voor zogenoemde winterleden.

Dit winterabonnement is tijdelijk en geldt voor de periode 1 oktober tot en met 31 maart van het daarop volgende kalenderjaar.

Als winterlid heeft u dezelfde rechten als een regulier lid en kunt u onbeperkt vrij tennissen, tennislessen volgen en uiteraard deelnemen aan andere activiteiten die bij LTC Brunssum worden georganiseerd.

Verleng nu uw tennisseizoen met een winterabonnement bij LTC Brunssum.

• Kosten : 60 euro per persoon; 30 euro voor junioren (t/m 17 jaar)
  • Periode : Vanaf 1 oktober 2017 t/m 31 maart 2018
  • Zonder verdere voorwaarden.

Hoe kan ik inschrijven?

Inschrijven kan simpel en in twee stappen. Wij doen de rest.

1. Stuur het inschrijfformulier naar de ledenadministratie.

2. Maak het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer 1056955 t.n.v. LTC Brunssum onder vermelding van uw bondsnummer, naam en "winterabonnement 2017-2018".

Indien uw bijdrage is ontvangen wordt uw eigen ledenpas/bondspas per 1 oktober geactiveerd en ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging.

Wilt u winterlid worden maar heeft u geen bondspas dan ontvangt u van LTC Brunssum een tijdelijke winterpas (tegen een borg van 10 euro). Aan het eind van het winterabonnement levert u deze pas weer in en ontvangt u uw borg retour.

Contact.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Wiel van Hameren. De contactgegevens vindt u hieronder.

Ledenadministratie LTC Brunssum

Wiel van Hameren