level21Afgelopen najaar heeft LTC Brunssum besloten om per 1-4-2017 een samenwerking aan te gaan met trainersduo Stephan en Andreea Ehritt-Vanc.  Met Stephan en Andreea zag LTCB een unieke kans om twee specifieke clubtrainers aan onze club te kunnen binden. Trainers die niet werkzaam zijn bij andere tennisverenigingen, maar slechts 1 vereniging bedienen. Een kans ook omdat het ervaren trainers betrof die niet alleen recreatieve spelers enthousiast en kundig kunnen bedienen, maar ook prestatiegerichte spelers absoluut verder kunnen helpen in hun ontwikkeling.

Stephan Ehritt-VancStephan heeft meer dan 15 jaar voor de KNLTB gewerkt, waarbij hij o.a. een aantal jaren verantwoordelijk is geweest voor het opleiden van topspelers binnen Nederland. De bekendste namen in dit verband zijn Thomas Schoorel en Jesse Huta Galung.

andreeaAndreea was actief in het proftennis van 1992 tot 2008. In het dubbelspel stond ze vier keer in een WTA-finale. Kortom, een speelster van niveau. Maar ze is ook als personal coach actief geweest op grand slam toernooien. In 2010 begeleidde ze een dubbel op Wimbledon tot in de halve finale.
Zowel Stephan als Andreea hebben ervaring als speler en als personal coach en samen zijn ze al jarenlang bezig om tennissers van alle niveaus en alle ambities verder te helpen in hun ontwikkeling.

Medio februari zullen de trainers in overleg met de TC de nieuwe lesmogelijkheden voor het voorjaar presenteren en zullen we de mogelijkheid bieden om kennis te maken met de trainers.

We bedanken Martin Oonk, David Hofman en de overige trainers van tennisschool Tennis Time Academy (TTA) hartelijk voor de samenwerking en wensen hen veel success voor de toekomst.