level21Zoals in het eerdere bericht vermeld zou u rond deze tijd geinfomeerd worden over de trainingen voor het zomerseizoen.
Er worden trainingen aangeboden voor zowel kids (blauw, rood, oranje, groen) als jeugd als senioren. Alle trainingen worden verzorgd door Stephan en Andreea Ehritt-Vanc. In de week van 3 april 2017 starten de eerste trainingen.

De clubtraining gaat uit van 15 trainingsweken gedurende de zomerperiode. De laatste trainingen vinden plaats in de week van 25 september, voordat in oktober de wintertrainingen van start gaan.Voor veelspelers en toernooispelers
Als je een sneller traject wilt kiezen om beter te worden, dan is continuïteit een belangrijke factor.
Drie keer trainen per week is een erg goede basis om sneller beter te worden en effectief aan je doelen te werken.
Om dit traject een beetje toegankelijker te maken hebben wij het trainen in een groep van 12 in ons trainingsaanbod opgenomen. Deze training vindt plaats op drie banen en zal 1,5 uur duren.

Voor senioren
Het is ook mogelijk om een andere trainingsomvang af te spreken gedurende de zomer. Eventueel wilt u met een 5 weken programma een goede start maken van het seizoen om de tactiek of de slagen iets aan te scherpen. Of u wilt gedurende competitie specifiek de dubbeltactiek verbeteren. We bieden blokken van 5, 10 en natuurlijk ook 15 weken aan.

Meer informatie over de diverse trainingsprogramma's is te vinden in de inschrijfformulieren.