jeugdtennisWe gaan niet opwarmen vanwege de kou maar deze dag / dit toernooi is bedoeld als eerste oefening ter voorbereiding op het nieuwe seizoen en de voorjaarscompetitie.

Bij deze de uitnodiging voor jou en je ouders om 5 maart a.s. aanwezig te zijn. De ouders ontvangen die dag de benodigde informatie van de nieuwe trainers, het wedstrijdprogramma van de voorjaarscompetitie en de informatie m.b.t. de clubkampioenschappen.

Als voorbereiding op het nieuwe seizoen, dat start op 3 april, en op de clubkampioenschappen, die zijn van 25 maart t/m 1 april, organiseren we die dag ook een opwarmtoernooi voor de leden tussen 5 en 17 jaar. Hiervoor moet je je wel nog aanmelden via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het programma :

• 12.45 uur - ontvangst
  • 13.00 uur - start toernooi
  • 13.15 uur - start de informatiebijeenkomst voor de ouders.
  • 16.00 uur - einde wedstrijden

Een vriendelijk verzoek om die dag tevens de bijdrage voor de competitie voldoen.
De kosten zijn voor ROOD en ORANJE € 7,50 pp en voor GROEN is dat € 10,- pp.

Voor de voorjaarscompetitie zoeken we nog twee teambegeleiders.
Voor de teams ROOD 2 en GROEN2/Brunssum 2 kunnen ouders die interesse hebben, zich aanmelden.

Tot ziens op 5 maart!!!