speculaas600x380Bij deze nodigen we alle jeugd- en seniorenleden uit voor het 2e AH-speculaastoernooi. Dit toernooi houden we op zondag 26 november 2017. Na het succes van vorig jaar, met deelname van 30 jeugdleden, gaan we dit jaar ook de dames en heren senioren erbij betrekken.

Deelname is GRATIS en de hoofdprijs is de gezelligheid. Er kunnen maximaal 28 junioren en 28 senioren meedoen dus wees er vlug bij want op=op!

Het programma is als volgt:

• Bijeenkomst vanaf 10.30 uur
  • Start toernooi om 11.00 uur.
  • We spelen 5 rondes van 20 minuten.
  • De junioren spelen nu tegen de junioren.
  • De senioren spelen tegen de senioren.
Daarna een pauze waarbij we gezamenlijk gaan genieten van de heerlijkheden die zijn geschonken door Albert Hein in Brunssum. Tevens huldigen we de kampioenen van de najaarscompetities.

Na de pauze spelen we weer 5 rondes van 20 minuten. Nu spelen de junioren en senioren in een gemengde samenstelling.

Aanmelden voór 21 november 2017 bij Jan Jacobs. via telefoonnummer 045-5250921 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.