speculaas600x380Zondag 26 november hebben we een gewelldig AH Speculaas toernooi gehad op ons tennispark.  In totaal 52 junior en seniorleden stonden paraat op deze koude maar mooie zondag.  De opzet van deze dag was om samen er een gezellige maar vooral sportieve dag van te maken.
Nadat Jan om 10.45 uur tekst en uitleg aan iedereen had gegeven konden de kinderen beginnen aan hun eerste wedstrijden.

Daarna werd er gespeeld door de senioren waaonder veel vaders, moeders, opa's en oma's.

Omstreeks 13.00 uur was er pauze met veel lekkers, gesponsord door Albert Heijn.

Tijdens de pauze werden de kampioenen bij de junioren bekend gemaakt.  Zij werden allemaal gehuldigd en ontvingen een Medaille, een roos en chocolade letter.
Als klap op de voorpijl ontving elke kampioen een cadeaubon van 10 euro, gesponsord door Sport Tillemans. Chantelle en Jean heel hartelijk bedankt voor deze mooie geste van jullie. Grote klasse!!.

Na de huldiging werd weer gestart tweede gedeelte van de wedstrijden. In dit tweede deel werden de junioren aan een senior gekoppeld.  Dit was geweldig om te zien. Zowel de kinderen als de senioren hebben ontzettend veel lol en plezier gehad. Het was een dag om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar.

Een bijzonder woord van dank aan Jan, Kristie en Hanna voor het plannen en organiseren van de wedstrijden. En natuurlijk alle vrijwilligers  hartelijk dank voor hun hulp.

Samen hebben we er een mooie sportieve zondag van gemaakt!!

deelnemers AH Speculaastoernooi