mt_ignore:open dagZondag 25 maart houdt LTC Brunssum haar Open Dag. De activiteiten starten om 10.00 uur. Het einde is voorzien om 15.00 uur.

Van 10.00 - 12.00 wordt er een clinic verzorgd. Aanmelden kan gebeuren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uiteraard staat het park die dag ook tot uw beschikking om zelf actief te zijn en wedstrijdjes te spelen.

Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Er zijn clubactiviteiten, competities en toernooien voor alle niveaus en je bent nooit te oud om te starten. Zeven dagen per week op de baan of één keer? Overdag of ’s avonds? Competitie spelen of recreatief tennissen? Het kan allemaal! En gezond is het ook nog!!

ltcb opendag 2018