level21Vanaf 16 april a.s. beginnen wij met het organiseren van inlooptrainingen bij LTC Brunssum.

De trainingen worden verzorgd door “I Coaches”. Dit zijn een aantal ervaren jeugdspelers van onze club die de trainingen gaan begeleiden. Het doel van deze trainingen is om bepaalde slagen te oefenen en tips te krijgen om je spel te verbeteren.

De inlooptrainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag van 17.00-18.00 uur en van 18.00-19.00 uur.

De indeling is als volgt :

• 17:00-18:00 uur: voor leden onder de 12 jaar en onze jonge leden die nog voornamelijk met blauwe, rode, oranje of groene bal spelen.
  • 18:00-19:00 uur: voor alle andere leden die een uur willen oefenen en/of wat tips willen hebben van onze “I Coaches”.

De opzet van die inlooptrainingen is:

• Op de eerste baan een ballenkanon of oefen drills uit de mand van de begeleiders.
  • Op de tweede baan service training met doelen. Je kunt bijv. oefenen om één van de “21 Levels” van serveren onder de knie te krijgen.
  • Op de derde baan is het spelen van situaties (geel) en voor de kleintjes miniveld wedstrijdjes en bewegelijkheids- en handigheidsoefeningen.

De kosten zijn 2 euro per training en dienen voor de les voldaan te worden (deze vergoeding gaat in het “potje” van de I coaches).
Heb je nog een maatje die nog geen lid is maar ook een keer wil meedoen dan kan dat 5 keer zonder lid te zijn.

Hoewel je zo kunt "inlopen" is het handig als je je vooraf aanmeldt (voorkeur) via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat de I Coaches rekening kunnen houden met hun planning.