Afzeggen Waffeltoernooi en Clubkampioenschappen

13 maart 2020

Naar aanleiding van een bericht van de KNLTB, waarin het advies van het NOC*NSF wordt gevolgd, delen we mee dat het geplande Waffeltoernooi op 22 maart en de Clubkampioenschappen in het weekeinde van 29 maart, NIET DOORGAAN.

Deze maatregelen gelden (voorlopig) tot en met 31 maart en hebben uiteraard alles te maken met de problemen die ontstaan zijn door de pandemie van het Coronavirus.

De KNLTB stelt verder:

1: de trainingen kunnen gewoon doorgaan. Max 4 spelers per baan wordt geadviseerd.

2: vrij spelen op de club kan vooralsnog mits de richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen. Dat wil zeggen: Was je handen regelmatig; hoest en nies in de binnenkant van je elleboog; gebruik papieren zakdoekjes, schud geen handen en gebruik alleen je eigen bidon/waterfles.

3: Vooralsnog blijven het park en het clubhuis open zolang dit niet wordt afgeraden of verboden.

Zodra we meer weten over deze situatie, laten we jullie weten wanneer de geplande aktiviteiten wel weer doorgaan.

Namens het bestuur en de organisatie

Jan en Wiel

Vragen?