Corona-regels

21 mei 2020

Beste leden

In tijden van Corona is door de gemeente Brunssum een aantal regels opgesteld, waaraan we ons allemaal moeten houden!!! Het is kennelijk noodzakelijk de leden hieraan te herinneren omdat geconstateerd is dat er door senioren een dubbelpartij werd geboekt. Het is tot nader order NIET toegestaan om te dubbelen. Single-spelen is de regel! De geboekte reserveringen worden verwijderd!

Ook blijkt dat jeugdspelers een baan boeken (al dan niet samen met een senior) buiten de uren die speciaal gereserveerd zijn voor onze jeugdspelers. Ook deze boekingen worden verwijderd!

Voorts geldt voor iedereen: Je mag alleen op het park aanwezig zijn als je een baan gereserveerd hebt. Die reservering maak je via de app. De kantine en de kleedkamers blijven gesloten. Wordt je door ouders/verzorgers gebracht, kom dan 5 minuten voor aanvang van je boeking. Helaas kunnen je ouders/verzorgers NIET blijven kijken.

Een dringend verzoek aan iedereen om zich aan deze regels te houden. Wanneer er bij controles wordt gezien dat we de regels niet nakomen, kan de hele vereniging hiervan de dupe worden!!!!

Groeten

Vragen?