Frans Beckers benoemd tot erelid van LTC Brunssum

05 mei 2023Op de Algemene Leden Vergadering van 17 april is Frans Beckers door het bestuur voorgedragen als erelid van onze tennisclub. De aanwezige leden hebben met een spontaan en warm applaus de benoeming onderstreept.

Verdienstelijk

Al tientallen jaren heeft Frans onze vereniging zowel financieel als materieel ondersteund middels ruime sponsoring door zijn bedrijf Autoschade Beckers en inmiddels ook door Iclean. Terwijl andere leden zich zeer verdienstelijk maken door onbaatzuchtig hand- en spandiensten te leveren was deze wijze van ondersteuning door Frans bewust gekozen ter compensatie hiervoor.

Gedrag

Erelid word je niet omdat je nou eenmaal zo’n sympathieke gast bent. Ook sportief moet je - zeker qua gedrag - je sporen verdiend hebben. Frans heeft vele jaren onze club vertegenwoordigd in  competitieteams op de zaterdagmiddag. Zijn sportieve prestaties waren heel behoorlijk maar - nogmaals - door zijn bijzonder correcte en sportieve gedrag op en naast de banen was en is Frans een ambassadeur voor onze club. Het is dan ook voor onze vereniging een eer om zo’n authentiek icoon als Frans voor altijd aan onze club te binden.

Op 27 april heeft een kleine delegatie van het bestuur Truus en Frans thuis bezocht om de oorkonde, behorend bij het erelidmaatschap, persoonlijk te overhandigen.

Truus en Frans Beckers

Nieuwscategorieën Clubnieuws


Reacties

Lud Kroese 15-05-2023 20:45

Frans je hebt het verdiend.💪

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen