Gezocht: Barkeepers (m/v)

06 juni 2021

Bij LTC Brunssum zijn de barinkomsten belangrijk om rond te komen. Om die reden draait de bar volledig op de eigen leden. Dan kan prima als de senioren een paar keer per seizoen bardiensten draaien. Nog niet iedereen heeft zich aangemeld.

Vandaar de vacatures voor barkeepers (m/v) voor een paar keer per seizoen een paar uurtjes

In onze internationaal georiënteerde tenniskantine ontmoeten clubgenoten, fans, familieleden, Afcenters en competitiespelers elkaar. De een wil een biertje, de ander een zakje chips. Sommigen hebben nog geen idee. Jij bent een paar keer per jaar de vrolijke en vriendelijke gastheer of gastvrouw, doet suggesties, schenkt, tapt, shaket & stirrt en regelt alles achter en om de bar. Als een echte captain of the bar zorg jij ervoor dat iedereen zich welkom voelt en blij wordt van de service en gastvrijheid. Enthousiast, geïnteresseerd en attent. Je bent trots op jouw bar en wij kunnen trots zijn op jou als bartender.

Opleiding en ervaring: Werkervaring in de horeca is niet nodig. Al doende leert men. Een stevige basis aan wijn- en drankenkennis kan helpen. We weten dat veel leden op dat gebied al veel hebben geoefend aan de andere kant van de bar.

Welke competenties horen bij deze functie?

• Inlevingsvermogen en humor
  • Proactieve werkhouding
  • Fatsoenlijk in denken en doen
  • Gastgerichtheid
  • Ambitie in het vak is niet nodig

Wat bieden wij je? Wij vragen niet veel van je, maar je krijgt er wel heel veel voor terug: een gezonde club. En je kunt horecaervaring opdoen waar je je leven lang lol van hebt.

Voor meer details en vragen verwijzen we naar Ien Boss en Lud Kroeze die de kantinediensten coördineren. De contactgegevens zijn: Ien Boss  tel. 06-36266192  en Lud Kroeze tel. 06-36212792

Nieuwscategorieën Clubnieuws

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.