Gezocht: VCL-ers....Je kunt je nu aanmelden!

21 februari 2019

De Verenigingscompetitieleider (VCL) is de persoon binnen de vereniging die verantwoordelijk is voor de competitiedeelname en -organisatie. Hij of zij meldt o.a. de competitieteams aan bij de KNLTB, zorgt voor een ordelijk verloop tijdens een competitiedag en voor juiste en snelle verwerking van de competitieresultaten. Wanneer je als vereniging KNLTB competities aanbiedt dan is het noodzakelijk dat een vereniging beschikt over één over meerdere VCL's.

Als je VCL wil worden, moet je de VCL cursus volgen. Tijdens de cursus worden de belangrijkste onderdelen die nodig zijn voor de organisatie van de competitie uitvoerig besproken:

• Praktische ondersteuning en tips voor de organisatie van de competitie op jouw vereniging
  • Regelgeving
Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de cursus. Mocht je interesse hebben meld je dan aan bij Wiel van Hameren via [email protected]

Vragen?

L.T.C. Brunssum