Hedamix-avonden uitgesteld

06 april 2021

De Hedamix-avonden worden voorlopig in de koelkast gezet. De plannen om op woensdagavonden vanaf 14 april twee herendubbels, twee damesdubbels en één mixpartij te spelen, passen niet binnen de coronaregels van de KNLTB.

• Volwassenen vanaf 27 jaar mogen tennissen met maximaal 4 personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Dubbelen mag dus, bij voorkeur in 2 vaste koppels van 2 personen; houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en je medespeler. Wedstrijden zijn nog niet toegestaan, dus geen interne competities.
  • Zowel volwassen als jeugd mogen wel onderlinge trainingswedstrijdjes of oefenpotjes spelen op de eigen vereniging of tennisschool. Dit houdt in dat er vooraf een baan wordt gereserveerd en na het spelen direct het park wordt verlaten.

Nieuwscategorieën Clubnieuws

Jo Goffin 02-04-2021 09:48

De organisatie ook alvast bedankt. En natuurlijk super met het indelen van de wedstrijden.

Jo Goffin 02-04-2021 09:46

Hopelijk wordt het weer het zelfde succes als vorig jaar.Met veel plezier en leuke wedstrijden.

Vragen?

L.T.C. Brunssum