Inhangers mogen langer op de baan staan

01 augustus 2021

De procedure voor het reserveren van een tennisbaan is gewijzigd. De allereerste wijziging betreft de maximale speeltijden die men op afstand online of via de clubapp kan reserveren. Reservering voor 2 personen wordt maximaal 1 uur en voor 3 of 4 personen 1,5 uur.

Tegenover deze uitbreiding staat wel een beperking. Op afstand kan men slechts één reservering maken. Ná afloop van de gereserveerde en gespeelde single of dubbel  moet op het tennispark zelf weer opnieuw een baan en tijd geboekt worden via het afhangbord in het dagverblijf. Hiervoor gelden weer dezelfde maximale speeltijden als bij de eerste reservering.

Het is dus niet meer mogelijk om op afstand 2 of meer reserveringen op één dag te maken. Bij de huidige instellingen was het zelfs mogelijk dat slechts 2 personen een hele avond vooraf een baan konden boeken. Bij (te) grote belangstelling wordt en werd dit als een onplezierige claim ervaren.

Bij een "rustige" bezetting van de banen zal de wijziging niet of nauwelijks van invloed zijn op de lengte van de tijd die men onafgebroken kan spelen.

Na enige tijd zal deze nieuwe procedure geëvalueerd worden. Eric van Mulken ( [email protected])  is net als voorheen coördinator van het afhangbord.

René Aggenbach (namens bestuur LTCB) Eric van Mulken (coördinator afhangbord)   Brunssum, 31 juli 2021

Nieuwscategorieën Clubnieuws

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.