Jong en oud samen in één toernooi

05 juli 2021

Nu de Coronamaatregelen iets versoepeld zijn, mogen we weer een onderling toernooi organiseren.

Als eerste: het Jong-en-Oud-toernooi: zondag 18 juli van 11:00 tot 15:00 uur.

Jeugdleden vormen met een ouder lid of introducée een team, bijvoorbeeld met moeder, vader, oma, opa, oom, tante, of iemand anders die ouder is dan 17 jaar.  Senioren vormen met een jongere een team.  Samen opgeven is gewenst. Geef bij inschrijving aan wat de tenniservaring van de introducée is! Mocht je geen partner hebben? Geef je dan toch op en wij zoeken er een voor je!!! We spelen minimaal 4 dubbelpartijen van 20 minuten (in poule-vorm) tegen gelijkwaardige tegenstanders. De poulewinnaars krijgen een prijs.

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 16 juli bij Jan Jacobs ( [email protected] ) of telefonisch naar 045-5250921.

Inschrijfgeld € 2,-  contant te voldoen bij aanmelding op de wedstrijddag.

Namens de organisatie:Jan en Wiel

P.S.Zet in je agenda:  Zondag 22 augustus: Zonnebrillentoernooi mét BBQ.

Bij deze activiteit kun je als vrijwilliger inschrijven voor een keuken- of bardienst. Dat is dan voor enkele uurtjes. We juichen het toe als je dit doet!! Je kunt via de ClubApp intekenen. Ga dan naar de Dienstenplanner. Lukt dat even niet, neem dan contact op met Ien Boss (06-36269980) of Luud Kroese (06-36212792). Zij kunnen je óók inplannen voor deze dienst(en).

Zijn de diensten niet gevuld, dan gaat deze activiteit NIET door.

Nieuwscategorieën Clubnieuws