Kampioenen gehuldigd tijdens Speculaastoernooi

28 november 2021

Het speculaastoernooi op 28 november bood een mooie gelegenheid om de laatste flesjes herfstbok in de kantine weg te werken en de snacks uit de diepvries op te maken. Ondertussen werden buiten onder een laagstaand zonnetje spannende wedstrijdjes gespeeld.

Tientallen leden hadden zich aangemeld voor dit gezellige toernooitje, dat het einde van de herfst en het begin van de coronawinter inluidde. Deelnemers werden ontvangen met vlaai, speculaas en warme chocomel.

Huldiging

Halverwege werden de kampioensteams van de competitie gehuldigd. Jo Goffin bedankte namens het bestuur de spelers die de moeite hadden genomen om speciaal voor die huldiging naar de tennisclub te komen. ,,Drie teams zijn kampioen geworden. Helaas heeft het herenteam 35+ Brunssum 1 van de vrijdagavond zich compleet afgemeld voor de huldiging. Waarom iedereen verhinderd is, weet ik niet." Het herenteam Brunssum 2 is ook kampioen geworden, en liet zich vertegenwoordigen door Rob Krul, die daarvoor applaus ontving. Hij mocht een fles wijn uitzoeken en een witte roos pakken.

Alles gewonnen

Het gemengd team 17+ op zaterdag heeft alle zeven ontmoetingen gewonnen. De spelers waren Emily van der Werf (5 wedstrijden gewonnen), Helen Stoelers (4 wedstrijden gewonnen), Nicole van der Werf (4 gewonnen), Mathijs van de Bunt (10 gewonnen), Peter Bruijns (5 gewonnen), Rik Kroese (4 gewonnen) en captain Marcel Berends (4 gewonnen). Het hele team was aanwezig bij de huldiging en kreeg daarvoor de complimenten van Jo Goffin. Waarna het nog gezellig werd in de kantine, die op last van hogerhand om 17 uur op slot ging.

Hier zijn de foto's!

Nieuwscategorieën Clubnieuws

Jan Jacobs 29-11-2021 12:31

Onder verrassend goede weersomstandigheden werd zondag jl. het Speculaastoernooi gehouden. Met een opkomst van 34 deelnemers kunnen we spreken van een geslaagd evenement. Iedere deelnemer heeft zich zo goed mogelijk aan de strenge COVID maatregelen gehouden. Bij binnenkomst werd iedereen door Charles Kloprogge naar de QR code gevraagd en verzocht om in de kantine zoveel mogelijk een vaste plaats in te nemen. Bij binnenkomst was er voor iedereen vla ( geschonken door bakkerij Hagedoorn) speculaas en chocomelk ( geschonken door Plus Treebeek ) . Bedankt sponsors.🙏 We mochten tijdens en na afloop vele complimenten ontvangen voor de goede indeling van de leuke partijen . Ondanks dat er geen prijzen werden uitgereikt, werd er fanatiek en behoorlijk tennis gespeeld. Een leuke bijkomstigheid was, dat er 3 nieuwe leden acte de présence gaven. Anne Weberndorfer ( pas 2 weken ) lid, Tom Jacobs en Tom Jansen verrasten velen met hun tennisniveau. Na afloop vertelden zij, dat ze enorm hadden genoten van de sfeer en heel veel hadden geleerd. In de Voorjaarscompetitie 2022 is er op de donderdagavond ook een tenniscompetitie voor de categorie 8-9 . Misschien een goed idee voor nieuwe leden om je tenniskwaliteiten uit te breiden. Een compliment naar de dames 👩🏻‍🦰👩🏻‍🦰 Marianne Kloprogge, Ien Boss-Veltaeds, Karin Nauts, Nicole van de Werf, Door Krul, Marian Sluijs en Diana Winkens, die met het verrichten van de bar- en keukendiensten hun steentje hebben bijgedragen om deze dag te doen slagen . Bedankt 🙏👍 De huldiging van de kampioenen werd door Jo Goffin op grootse wijze verricht. ( zie boven ) De organisatie ( Wiel van Hameren, Jo Goffin en Jan Jacobs ) bedankt alle deelnemers en vrijwilligers voor het slagen van dit evenement.

Jo Goffin 29-11-2021 12:14

Ja inderdaad een mooie afsluiter van het seizoen, Het speculaas toernooi was weer een gezellige afsluiter met 38 deelnemers mag dit zeker als een geslaagde dag worden gezien.bedankt iedereen voor de geweldige opkomst. En Jan en natuurlijk iedereen die heeft bijgedragen aan deze mooie zonnige dag