Nieuwe website

30 januari 2019

Vanaf 1 februari 2019 is de nieuwe website van LTC Brunssum actief. Deze website maakt onderdeel uit van het nieuwe KNLTB.Club systeem waar wij als vereniging nu al ruim een jaar gebruik van maken. De nieuwe website is gekoppeld aan verschillende systemen die we gebruiken binnen de club, zoals de ledenadministratie en het digitale afhangbord.

Het is uiteraard de bedoeling dat we met deze nieuwe website onze leden beter gaan informeren over het wel en wee binnen onze club. Daarnaast maken we het nieuwe leden gemakkelijker om online in te schrijven.

Op 1 februari zijn nog niet alle nieuwe mogelijkheden direct functioneel. De nieuwe website bestaat uit twee onderdelen: een open toegankelijk en een persoonlijk gedeelte. Door in te loggen in 'Mijn Club' kom je in het persoonlijk en afgeschermde gedeelte van de nieuwe website. Hierbinnen is het mogelijk om bv je eigen gegevens aan te passen. Daarnaast kan je direct een baan afhangen in het digitale afhangbord van LTC Brunssum. In de toekomst zal ook de bardienstenplanner via dit systeem gaan verlopen. Hiermee wordt het makkelijker om je op te geven voor een bardienst en krijg je direct inzicht in wanneer er nog medewerkers voor de bardiensten gezocht worden.

De nieuwe website is overigens ook direct gekoppeld aan de KNLTB ClubApp. Deze app is beschikbaar voor Apple in de iOS App Store en voor Google in de Android Play Store
Klik op de betreffende link om direct omgeleid te worden zodat je de App kan installeren op je smartphone!

Vragen?

L.T.C. Brunssum