Stekker uit de HEDAMIX-avond

20 juni 2022

Er komt een eind aan de HEDAMIX-avonden die door een groepje vrijwilligers met veel enthousiasme werden georganiseerd. Al het hele seizoen was de opkomst van de leden aan de zeer lage kant. ,,Hierom hebben we besloten om het organiseren van deze avonden te beëindigen per 22 juni 2022."

Ien, Marianne, Jeanny, Nico, Wiel, Charles en Jan leggen het bijltje er bij neer. ,,Wij vinden het erg zonde dat we zoveel energie steken in een avond die qua opkomst zeer teleurstelt," zeiden ze al in april.

Een extra oproep aan de leden haalde weinig uit. ,,Het is natuurlijk erg jammer dat we een einde moeten maken aan een jarenlange activiteit, die voortgekomen is uit de heren- en damesavond."

Nieuwscategorieën Senioren

Jo Goffin 21-06-2022 19:56

Hallo organisatie van de HEDAMIX, Erg jammer dat het niet gelukt is om van de Dames & Herenavond dit initiatief van jullie om er toch een gezellige avond voor iedereen te maken niet gelukt is met deze goed bedoelde avond. hopelijk zijn er toch enkele leden die er voor kunnen zorgen dat er een andere leuk gezamelijk evenement voor in de plaats komt. Jullie allemaal heel hartelijk bedankt voor de inzet vele jaren lang. klasse""BEDANKT