Twee teams kampioen in de KNLTB competitie

07 november 2021


De handjes gingen zaterdagmiddag 6 november de lucht in bij het team van aanvoerder Marcel Berends. Na zeven ontmoetingen in de derde klasse gemengd 17+ staat het team op de eerste plaats en is het kampioenschap veiliggesteld. Het werd op de laatste dag nog spannend, want van overtuigende zeges was in de voorgaande zes ontmoetingen geen sprake. Telkens werd nipt met 3-2 gewonnen. Maar op de laatste speeldag trad het team thuis op volle strekte aan tegen de gasten uit Echt.

Helen Stoelers wist een hoogstaande damesenkelpartij van drie sets helaas niet te winnen, maar de overige wedstrijden eindigden wel in zeges voor de thuisspelende ploeg. Zelfs de damesdubbelpartij van Nicole en Emily van der Werf werd ditmaal goed afgesloten. Rik Kroese had een makkie in de herenenkelpartij  en ook de herendubbel van Mathijs van de Bunt en Marcel Berends was een formaliteit. Emilie van der Werf en Peter Bruijns maakten door een ongelukkige start de mix nog spannend, en hadden een tiebreak nodig om te winnen. Waarna het nog lang onrustig was in Brunssum.  

Het tweede herenteam 35+ op de vrijdagavond onder leiding van Eric van Mulken heeft vijf van de zeven ontmoetingen winnend weten af te sluiten. Daarmee eindigde ook dat team eind oktober op de eerste plaats.

Het eerste herenteam op vrijdagavond, met Marcus Fijneman als aanvoerder, speelde slechts op vijf van de acht speeldagen en wist desondanks een tweede plek te behalen. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen