Verslag clubkampioenschappen 2019

02 april 2019

Onder werkelijk voortreffelijke weersomstandigheden zijn afgelopen weekend de clubkampioenschappen 2019 gespeeld. 36 leden hebben hun best gedaan om  dit evenement te doen slagen. Volledig bezette banen, wedstrijden van hoog niveau, spannende super-tiebreaks , hilarische momenten, een sportief zeer hoog gehalte en heel veel tevreden deelnemers, maakten het plaatje compleet. Met grote hulp, maar wel weer van dezelfde personen, kunnen wij allen terugkijken op geslaagde clubkampioenschappen.
Hopelijk bent U ( en hopelijk met nog veel meer leden ) volgend jaar weer van de partij.

Hier volgen de winnaars en 2e plaatsen van de volgende onderdelen:

JUNIOREN
GROEN                  :  1e plaats : Emma Kreukels - 2e plaats : Tes Gelissen.
JONGENS 10-14.   :  1e plaats : Nigel Goffin.      - 2e plaats : Jordi Theunissen.
MEISJES 11-17       : 1e plaats : Liz Beckers.       -  2e plaats : Naomi Bijker.
JONGENS 11-17    :  1e plaats :Martijn Romkens - 2e plaats : Max Winkens
JONGENS    DUBBEL 10-17    : 1e plaats : Max Winkens en Daan Jorritsma.
                                                   : 2e plaats : Nigel Goffin en Daan Hofman.

SENIOREN
GEMENGD DUBBEL     : 1e plaats : Truus en Ralph Beckers
                                        : 2e plaats : Celeste en Jean Tillemans HEREN DUBBEL 3/4/5 : 1e plaats : Maarten Stoelers en Maurice Peters
                                        : 2e plaats : Marcel en Raymond Bloemen.
HEREN DUBBEL 6/7/8 :  1e plaats : John Niemark en Marcus Fijneman.
                                        : 2e plaats : Sjoert Vos en Piet Nijssen.

Na een toespraak van voorzitter dhr. Braeken ontvingen bij de junioren de winnaars en degene op de 2e plaats, een mooie beker en bij de senioren ontvingen alle winnaars een heerlijke fles wijn.

Namens de organisatie ( Wiel van Hameren en Jan Jacobs ( en volgend jaar met Nicole vd Werff erbij )

:DEELNEMERS EN VRIJWILLIGERS :  BEDANKT

Vragen?