Verslag zondag 5 Januari 2020

08 januari 2020

"" Zondag 5 Januari 2020""
Werd door het bestuur in samenwerking met de mensen van de kantinecommissie weer een geweldige geslaagde dag georganiseerd met o.a.
De start van de wandeling 🚢‍β™€πŸšΆ‍β™‚πŸ•Ίom 13.00 uur met een groep van 22 deelnemers werd hier met veel plezier aan mee gelopen
Vanaf 14.00 uur waren alle leden van harte welkom om elkaar de hand πŸ‘‹πŸ‘‹te geven voor de beste wensen voor 2020.
Om 15.00 uur werden de mensen door de voorzitter bedankt voor hun spontane opkomst, en werd nogmaals de nadruk gelegd op meer deelnemers die open staan voor de taak als vrijwilliger van onze vereniging L.T. C. Brunssum
Na deze duidelijke woorden van de voorzitter werd het tijd voor de inwendige mens.
Vanaf 16.00 werd er door 38 personen deelgenomen aan de vaste traditie voor het begin van een geweldig seizoen
De Barbecue πŸ½πŸ”πŸ₯“πŸ₯©met weer een uitgebreid saladeπŸ₯— πŸ₯— buffet en heerlijk vlees πŸ₯© hier werd weer gretig gebruik van gemaakt.
Tenslotte werd er nog gezellig na geborreld tot 20.00🍷🍷🍸🍺🍹
Iedereen bedankt voor deze gezellige dag
Een mooi begin voor 2020 ❀
Gr, Namens