Vier keer per jaar gasten mee laten spelen

30 juni 2021

LTC Brunssum vindt het prima als leden een aantal keren per jaar niet-leden introduceren. Echter, het belang van eigen leden staat altijd voorop. Daarom is de introductie aan regels gebonden.

1. Een lid mag in een verenigingsjaar maximaal 4 keer een of meer personen introduceren.
  2. Een en dezelfde persoon mag maximaal 4 keer per jaar geïntroduceerd worden.
  3. Elk lid vanaf 13 jaar mag introduceren.
  4. De speeltijd moet als geheel binnen een van drie dagdelen vallen. Er kan gekozen worden uit ochtend-dagdeel (9.00-13.00 uur), middag-dagdeel (13.00- 18.00 uur en avond-dagdeel (na 18.00 uur). De club ziet het liefst dat zo weinig mogelijk in de avonduren geïntroduceerd wordt, om mogelijke (over)bezetting van de banen te voorkomen.
  5. In de avond mag maximaal 1 baan bezet worden met introducees, overdag maximaal 2.
  6. Het introducerend lid is en blijft verantwoordelijk voor gedrag, kleding en schoeisel van de uitgenodigde personen. Daarom is het zeer gewenst dat het lid zelf actief meetennist. Het lid moet in ieder geval bij de aanvang aanwezig zijn.
  7. Het introductietarief is voor de twee dagdelen € 5,00 per introducé(e) en voor het avonddagdeel € 7,50.
  8. Introductie moet altijd vóóraf gedaan worden bij de ledenadministratie en wel uitsluitend via de mail. ( [email protected] ). Hierbij worden datum, dagdeel en totaal bedrag afgesproken. Betaling gebeurt uitsluitend via overboeking naar de bankrekening van de club te weten:
    NL58 INGB 0001 0569 55 t.n.v. LTC Brunssum o.v.v. introductie “Naam lid”
  9. Reservering door het introducerend lid is verplicht middels de KNLTB Clubapp.

Nieuwscategorieën Clubnieuws

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.