Voortaan ook pijltjes gooien bij LTC Brunssum

25 augustus 2022

Sinds kort is ons clubgebouw een nieuwe sport rijker. Naast LTC hebben we nu ook DTC Brunssum: dat staat voor Dart Tennis Club Brunssum.

In de zijvleugel van het clubgebouw is een gelikte dartsopstelling geïnstalleerd. Twee mooi uitgelichte dartborden, en een uitklapbare vloer die er voor zorgt dat de pijltjes vanaf de juiste afstand worden gegooid: 2 meter en 37 centimeter.

Vriendje

DTC Brunssum bestaat uit zes spelers, die hun sport eerst in een café beoefenden, maar op zoek waren naar een rustiger plek. Waarom in ons clubgebouw? De vriend van Emilie van der Werf, Nicky van der Veer zit in het dartclubje. Zo ontstond het idee om de krachten te bundelen. Na ampel beraad heeft het bestuur van LTC ermee ingestemd dat ze gebruikmaken van de kantine.

Onze tennissers mogen hier ook een pijltje gooien. Er worden pijltjes achter de bar gelegd die de leden kunnen gebruiken.

Competitie

DTC doet mee in de 2e klasse van de dartcompetitie op de vrijdagavond. Zij spelen uit en thuis en thuis is dus op onze club. Wanneer de darters op vrijdagavond thuis een wedstrijd hebben staat Emilie of een andere vrijwilliger van LTC Brunssum achter de bar. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en om gezellig een drankje (op eigen kosten) te komen doen zodat dit ook LTC ten goede komt!

Nieuwscategorieën Clubnieuws

Eugene Reuters 26-08-2022 00:16