Zinderende finales van de clubkampioenschappen

23 mei 2021

Onder redelijk gunstige weersomstandigheden zijn op eerste pinksterdag de finales afgewerkt.
Bij de Meisjes Enkel versloeg Kiki Reubsaet in een spannende partij Christiana Eggen in de supertiebreak 3-6 6-2 10-5.
Bij de Jongens Enkel versloeg Ricardo Caggiula in een prima partij in 2 sets Daan Jorritsma die kranig weerstand bood 6-4 6-3.
Bij de gemengde teams gingen  Evi Scheren en Martijn Romkens met de eerste prijs aan de haal. Christiana Eggen en Max Winkens trokken met 6-4 7-5 aan het kortste eind in deze spannende partij.
Bij de jongens dubbel was een supertiebreak nodig. Ondanks zeer goede tegenstand wonnen Tim Hofman en Sem Hoevenaars met 4-6 6-4 10-8 van Max Nienhuis en Levi Bemelmans.
Bij de meisjes dubbel wonnen Kiki Reubsaet en Evi Scheren in een aantrekkelijke match met 6-3 6-3 van Liz Beckers en Christiana Eggen.

Na deze zeer vermakelijke finales werden de prijzen uitgereikt door onze voorzitter Wim Venekamp. In zijn dankwoord bedankte hij de sponsors Sport Tillmans en IJssalon Oberije. Ook dankte hij Marianne Kloprogge, die de inhoud van de fooienpot voor de jeugd aan de jeugdcommissie heeft overhandigd.
Daarna overhandigde hij de bekers aan de  finalisten.

Kortom een Clubkampioenschap waar onze jeugd zich van zijn beste kant liet zien.
Een geweldige opkomst ( alle jeugdleden hebben meegedaan) iedere week zag je het niveau omhoog gaan, partijen die volkomen aan elkaar gewaagd waren, gezien de vele tiebreaks die nodig waren om een winnaar aan te wijzen.
Jeugdleden bedankt.

Zondag 30 mei wordt er door Tennis Academy All-In  een CLINIC georganiseerd. Heb je interesse: ga voor informatie naar de site van LTC en meld je aan. Start voor de jeugd is 13.30 uur. We hopen op dezelfde goede opkomst als bij de Clubkampioenschappen.

Om je tennisniveau nog beter te maken kun je je ook inschrijven voor de LADDERCOMPETITIE. In deze competitie kun je andere jeugdleden uitdagen en bij winst op de ladder te stijgen.
Voor informatie: zie de website van LTC.
Je kunt je te allen tijde inschrijven.

Nogmaals iedereen bedankt die zijn steentje aan deze geslaagde Clubkampioenschappen heeft bijgedragen.

Namens de organisatie Jo Goffin en Jan Jacobs. 🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾

Nieuwscategorieën Jeugd

Charles Kloprogge 29-05-2021 12:18

Wat een geweldige organisatie van Jan en Jo , en wat een opkomst van de jeugd. Petje af🧢🧢🧢🧢

Jo Goffin 24-05-2021 08:54

Namens de organisatie, dank aan alle deelnemers voor de leuke en spannende wedstrijden van deze clubkampioenschappen. Wij Jan en Jo hopen dat dit een mooi begin is geweest ,en een fijne start om voor de komende maanden voor jullie nog meer toernooien en evenementen op het programma te zetten. nogmaals denk aan de clinic van A.s zondag. Met sportieve groet,En tot het volgende evenement bij onze mooie club .