Tennisbaan reserveren

Snel en eenvoudig een baan reserveren

L.T.C. Brunssum heeft net zoals honderden andere verenigingen gekozen voor het KNLTB Afhangbord? Dit geeft jou de mogelijkheid om met je KNLTB-pas eenvoudig een baan te reserveren. Het grote 22” scherm biedt meer mogelijkheden dan afhangen alleen. Zo kun je er terecht voor tennisnieuws en mooie aanbiedingen van sponsoren.

Je vindt het KNLTB afhangbord in de kantine.

In verbinding met KNLTB ClubApp

Het KNLTB Afhangbord staat direct in verbinding met de KNLTB ClubApp. Zo reserveer je vanaf iedere locatie snel en gemakkelijk een baan. Veel tennisplezier!

Online afhangen

Het reserveren van een tennisbaan kan online geregeld worden, ofwel via de KNLTB App of via de website. Met je persoonlijke bondsnummer en bijbehorende wachtwoord kan je rechtsboven inloggen in 'Mijn Club'.

Via dit beveiligde gedeelte kan je rechtstreeks een baan reserveren (afhangen) op het digitale afhangbord. In de nabije toekomst worden er meerdere functionalteiten aan dit persoonlijke gedeelte van de website toegevoegd.

Vragen?

L.T.C. Brunssum