Op gezellig Paastoernooi heeft Rob het sterkste ei

02 april 2024


De tweede paasdag begon nat. Tot vijf minuten voor aanvang van het Paastoernooi bleef het miezeren. Maar rond 11 uur klaarde het op, waarna onder verrassend goede weersomstandigheden kon worden getennist.
Na het welkomswoord van de organisatie werd er gestart met twee dubbelpartijen.

Op baan 1 een herendubbel met aan de ene kant van het net voorzitter Wim (alias 'het kanon') Venekamp  met Quinn ('de Alcatraz van het toernooi') Claessen tegen Bert ('de rust zelve') Isenborghs en Rob ('een gevaarlijke linkspoot') Claessen.
Een gelijkopgaande partij met enkele prachtige rallyโ€™s.

Op baan 2 een damesdubbel met Ien (,,ik fanatiek? kom nou") Boss en Lilian  (slaat een mooie bal) Gross tegen Andrea (raakt ze de bal goed, dan pas maar op) Stoelers en Truus (zeer sportief en goedlachs) Beckers.

Om 11.30 begon op baan 1 de herendubbel tussen Jos (de Boss) Nauts en Jan (oud maar nog niet versleten) Jacobs tegen Charles (hoger Charles hoger) Kloprogge en Lud (de lichtvoetige) Kroese. Een duidelijke overwinning voor de 2Js.

Op baan 2 speelden Marleen (wat is ze nog goed voor haar leeftijd) en Myrna (als het moet, dan staat ze er) tegen Sunny (de stille kracht) en Olaf (links of rechts maakt hem niks uit).
Olaf nog bedankt dat jij als 16e deelnemer ons uit de brand hebt geholpen.

Na ronde 3 en 4 was er een kleine pauze met een tietschtoernooi.
Na verschillende rondes bleven Lilian Gross en Rob Claessen over. Wat Lilian ook probeerde , Rob bleek het sterkste ei ๐Ÿฅš te hebben.
Marianne Kloprogge had voor de winnaar een mooie oorkonde gemaakt, die Rob kreeg omgehangen. Van Jan kreeg Rob een zak met paaseitjes .

Daarna ging iedereen de baan op voor de laatste ronde en werd er fanatiek een balletje geslagen.
Hierna werd er nog enkele uurtjes in de kantine gezellig nagepraat en verwenden Marianne, Ien en Lud de aanwezigen met een drankje en een hapje.

Kortom, een geslaagd evenement, met dank aan iedereen die hiervoor heeft gezorgd. Een speciaal woord van dank aan Westland Bloemenhuis, sponsor van alle narcissen voor de aankleding van het terras.


Namens de organisatie, bedankt. Jan Jacobs๐ŸŽพ๐Ÿฃ๐ŸŽพ๐Ÿฃ๐ŸŽพ

Nieuwscategorieën Clubnieuws


Reacties

Jo Goffin 02-04-2024 12:37

Beste kantinecommissie,geweldig om te horen dat het een gezellig en geslaagd paastoernooi is geweest. Complement voor jullie tomeloze inzet. Jammer dat wij er niet bij konden zijn. Gr,Annemie en Jo 🐣🐣🎾🎾

Jan Jacobs 02-04-2024 11:56

Ben vergeten te melden dat mede organisator Jo Goffin helaas door ziekte verhinderd was. Annemie en Jo : beterschap. We hebben jullie gemist.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen